Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Goldwell Kerasilk haarproducten !

Aan de productlijnen die thuiskapper scissors2you gebruikt is nu Goldwell Kerasilk toegevoegd. Het optimale redmiddel voor droog en beschadigd haar.

Ondanks de vaak toch al goede verzorging kan het zijn dat je haren droog aanvoelen of zelfs beschadigd raken. Veel factoren kunnen hierbij een rol spelen.

Goldwell Kerasilk haarproducten!

Je weet het zelf; uiterlijk bepaald meestal je stemming. Zie je er goed uit dan straal je ook. Droog en beschadigd haar hebben is gewoon vervelend, je wilt immers graag dat je haar valt als zijde en glanst in de zon, dit is fijn voor jezelf als je omgeving. Om binnen een korte tijd toch jouw haren volledig te laten herstellen en weer te kunnen genieten van jouw haar heeft thuiskapper scissors2you vijf haarproducten toegevoegd die gebruikt worden tijdens de haarbehandelingen.

Hieronder staat een opsomming met welke haarproducten dit zijn en op welk gebied ze worden ingezet.

Het ontstaan van droog of beschadigd haar kan gebeuren zonder dat je er erg in hebt. Bijvoorbeeld door je haren te verven met een verf die te sterk is voor jouw haar. De hoeveelheid waterstofperoxide in de verf kan een boosdoener zijn. Thuiskapper scissors2you heeft ervaring met alle verschillende haartypen en zal bij de haarbehandelingen de verf afstemmen op jouw haartype. Voorkomen is beter dan genezen.

Kerasilk Instant Silk Fluid

Kerasilk instant zijdeverzorging, direct resultaat. U merk dat het haar zijdezacht en glad aanvoelt. Goldwell Kerasilk Instant Silk Fluid is directe verzorging zonder het product uit te spoelen.

Lees meer...

Kerasilk Shampoo Rich Care

Kerasilk Rich Care Shampoo speciaal voor droog beschadigd en weerbastig haar. Goldwell Kerasilk Rich Care Shampoo de vochtinbrengende formule met natuurlijke zijde proteïnen en verzorgende lipiden maken uw haar meteen soepel, glanzend en zijdezacht.

Lees meer...

Kerasilk Shampoo Ultra Rich Care

Kerasilk Ultra Rich Care Shampoo speciaal voor extreem droog beschadigd en weerbastig haar. Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care Shampoo is een vochtinbrengende formule met natuurlijke zijde proteïnen en verzorgende lipiden maken uw haar meteen soepel, glanzend en zijdezacht.

Lees meer...

Kerasilk Treatment Rich Care

Kerasilk Rich Care Treatment is een speciale masker voor droog, beschadigd of weerbarstig haar. Goldwell Kerasilk Rich Care Treatment is een zeer effectieve formule met verfraaiende zijde proteïnen, natuurlijke verzorgende lipiden en jojoba-olie maken uw haar meteen soepel, makkelijk te kamme, glanzend en zijdezacht.

Lees meer...

Kerasilk Treatment Ultra Rich Care

Speciale masker voor extreem droog, beschadigd of weerbarstig haar. Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care Treatment is een zeer effectieve formule met verfraaiende zijde proteïnen, natuurlijke verzorgende lipiden en jojoba-olie maken uw haar meteen soepel, makkelijk te kammen, glanzend en zijdezacht.

Lees meer...

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube