Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Goldwell Leave-In Serum haarverzorging !

Om de complete productlijn te ondersteunen in langdurige werking en optimale verzorging van het haar heeft Goldwell serums ontworpen die hieraan bijdragen, de Goldwell Leave-In Serum haarproducten.

Naast simpelweg haren knippen of modelleren is het zeker van belang dat er ook aandacht wordt besteed aan de periode na de behandeling van het haar. Thuiskapster Scissors2you gebruikt hiervoor de Goldwell Leave-In Serum haarproducten.

Goldwell Leave-In Serum, haarproducten voor haarverzorging en kleurbehoud!

Als je permanent in jouw haren wilt of als jouw haren geverfd zijn dan wil je natuurlijk een langer behoud van kleur, glans of krullen. Thuiskapper scissors2you maakt sinds kort gebruik van haarproducten die dit verzorgen. Voor jou kost dit verder niks extra, thuiskapper scissors2you biedt dit standaard aan bij elke behandeling waarbij dit van toepassing is.

Een voorbeeld; als je jouw haren laat verven, wordt door thuiskapper scissors2you na afloop van de behandeling het Goldwell Leave-In serum gebruikt waardoor een bescherming wordt aangebracht die ervoor zorgt dat de kleur in de haren langer blijft. Je zult merken dat zelfs na 22 keer wassen (gebaseerd op een algemeen onderzoek) de kleur nog steeds hetzelfde is als toen je jouw haren pas had laten verven.

Het Goldwell Leave-In serum kent verschillende varianten die afgestemd zijn op bijvoorbeeld, blond haar. Voor ieder haartype is er afgestemd Goldwell Leave-In serum.

Op de lange duur zult je merken dat deze extra behandeling een goede investering is.

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube