Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Feestdagtip; cadeaubon voor haarbehandeling

minder dan 1 min..

Terug

De feestdagen staan voor de deur en cadeaus worden over en weer gegeven. Een leuke tijd, maar ook een lastige. Probeer elke keer maar weer een leuk cadeau te verzinnen. Thuiskapper scissors2you heeft wellicht een alternatief; doe eens een kadobon voor een haarbehandeling cadeau.

Haarbehandelingen worden steeds vaker geschaard onder de noemer verzorging. Het benaderd steeds meer het gevoel en de uitstraling van bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling. Men neemt zich de tijd ervoor. Thuiskapper scissors2you biedt meer dan alleen de haren knippen of verven. Er zijn tegenwoordig genoeg haarproducten op de markt die het haar voeden en verzorgen. Deze worden tijdens de haarbehandelingen gebruikt.

Voornamelijk voor vrouwen, maar ook voor mannen is het een leuk idee om een cadeaubon te geven tijdens de feestdagen. Het voordeel is dat je zelf kan bepalen welke waarde de cadeaubon krijgt. Om een idee te krijgen wat een haarbehandeling kost, kun je de prijzen op de website raadplegen.

Aan het gebruik zijn een paar voorwaarden gekoppeld, hieronder zijn ze voor de duidelijkheid opgesomd.

  • De cadeaubon is zes maanden na afgiftedatum geldig;
  • De cadeaubon staat op naam en is niet overdraagbaar;
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contacten.

Wil je meer informatie over de cadeaubon of de bon bestellen? Neem dan contact op met thuiskapper scissors2you. Bel 06 2 703 5 703 of mail gerust.

Publicatiedatum 20/11/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube