Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Goldwell COLORZOOM 2012 fasciNATURE

minder dan 1 min..

Terug

Het is en blijft één van de toonaangevende concepten als het aankomt op haartrends en hairstyling; Goldwell COLORZOOM. Elk jaar tonen de haarstylisten van Goldwell hun kijk op kapsels waarbij de meest vernieuwende technieken worden gebruikt. Het thema van dit jaar is fasciNATURE.

Voor wie denkt dat deze kapsels nieuwe ontwikkelingen zijn van Goldwell heeft het mis. Het Goldwell COLORZOOM concept is eerder dit jaar al getoond aan het publiek en heeft al een wereldwijde presentatieronde achter de rug. Thuiskapper scissors2you heeft in Veldhoven de nederlandse presentatie bijgewoond.

Dit nieuwsartikel is bedoeld om te prikkelen. Laat je inspireren door deze prachtige foto's, kijk wat mogelijk is met je haren en laat je droomkapsel wellicht realiseren door thuiskapper scissors2you.

 

 

Het thema van 2012 is fasciNATURE, in de foto's is goed terug te zien dat de kapsels geïnspireerd zijn door de natuur. FasciNATURE reflecteerd de briljante kleuren en eindeloze vormen die ook terugkomen in de natuur. Denk hierbij aan planten, bladeren, bloemen en de ongekende schoonheid van de onderzeewereld. 

Thuiskapper scissors2you toont Goldwell COLORZOOM 2012Thuiskapper Scissors2you toont Goldwell COLORZOOM 2012Thuiskapper Scissors2you toont Goldwell COLORZOOM 2012Thuiskapper Scissors2you toont Goldwell COLORZOOM 2012

Prachtige kapsels geïnspireerd door de veelzijdigheid van bloemen en hun warme kleuren.

Ben je geïnspireerd door het Goldwell COLORZOOM 2012 fasciNATURE concept en zou je eens willen weten wat er met jouw eigen haren mogelijk is, neem dan eens vrijblijvend contact op met thuiskapper scissors2you of laat je terug bellen, net zo makkelijk.


Publicatiedatum 31/07/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube