Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Goldwell COLORZOOM 2013 BEAUTIFY

1 min. te lezen

Terug

Goldwell komt elk jaar met een nieuw concept wat betreft haarstyling, onder de naam COLORZOOM. Dit jaar is het thema BEAUTIFY you life met als leidend concept Mix & Match.

Mix & Match

Het concept van dit jaar bestaat uit de combinatie van unieke kleuren en creatieve effecten. Het juiste woord voor de meeste combinaties zal zijn 'ongebruikelijk', zo is ook in de foto's hieronder te zien. Ongebruikelijke soorten handwerk zoals schilderen, haken en breien zijn terug te vinden in de creaties. Kortom; een bijzonder en uniek karakter.

De haarcreaties

Goldwell Colorzoom 2013!

Het gebruik maken van lente elementen zoals gerijpte framboos in combinatie met pastel tinten komt goed tot uiting. Een creatie voor de chique vrouw. De kleuren zijn zacht terwijl het kapsel het tegenovergestelde uitstraalt.

Goldwell Colorzoom 2013!

Kleurrijke stoffen opgeleukt met geometrische patronen zijn de basis van dit kapsel. Dit kapsel bestaat uit features zoals levendige en diepe paarse kleuren in combinatie met abrikoze elementen.

Goldwell Colorzoom 2013!

Zachte pastelkleuren smelten samen met vele weelderige kleuren. Het resultaat is een look die het beste tot zijn recht komt door wervelende lokken.

Goldwell Colorzoom 2013!

Levendige kleuren omschreven als 'Colorance Beautified Red' geïnspireerd door de zomer. Kleuren als royaal paars, roze en rustiek bruin zijn aangebracht. In totaal; een dynamisch uitstraling.

Goldwell Colorzoom 2013!

Rijke kleuren passen het beste bij ruige kapsels, deze turquoise creatie is geen uitzondering. Dit kapsel speelt met de moedigheid van het karakter resulterend in het uitdragen van de onschuldige vrouw.

Colorzoom Beautify Video

Of bekijk de video rechtstreeks op youtube.

Thuiskapper scissors2you zal ook dit jaar de presentatie bijwonen gehouden in theater de Schalm in Veldhoven. Een (foto)verslag zal nog volgen. Houd hierbij ook het Flickr account van thuiskapper scissors2you in de gaten.

Door: Rob Kuijpers

Publicatiedatum 22/01/2013
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube