Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

GRATIS Rimmel London Lipgloss bij Goldwell StyleSign

minder dan 1 min..

Terug

Het zijn de mooie dagen voor de kerst en we willen er allemaal top uitzien. Haarproducten dragen daar uiteraard aan toe, die zorgen voor die onweerstaanbare look. Met die haarproducten heeft Thuiskapper Scissors2you nu een fijne actie. Koop twee Goldwell StyleSign haarproducten en ontvang een GRATIS Lipgloss.

De lipgloss die je GRATIS krijgt is ook niet de eerste de beste, de lipgloss is van het merk RIMMEL London. Tevens heb je de keuze uit vier kleuren. Zo kan je de lipgloss aanpassen op jouw eigen persoonlijke voorkeur. Maak gebruik van deze actie en zorg voor die onweerstaanbare look.

Let wel; de actie geldt niet voor alle haarproducten. Alleen bij twee Goldwell StyleSign haarproducten krijg je de Lipgloss. Nu kan het zijn dat je niet weet welke haarproducten dit zijn. Daarom zijn hieronder de productlijnen opgesomd. Alles wat hieronder valt, kan in iedere combinatie van twee aangeschaft worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen? Neem dan gerust contact op.
Publicatiedatum 14/12/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube