Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Wat vinden klanten van Scissors2you?

Hieronder vind je een overzicht van ervaringen en beoordelingen van diverse klanten.

Op deze site staat vermeld welke beoordeling klanten geven aan de diensten van Scissors2you. Met het overzicht krijg je meer inzicht in waarom klanten een bepaalde beoordeling geven.

Germa Coenen-Harbers

4 Zeer tevreden over Jana. Mijn zoon wilde bij een kapsalon niet stil zitten, maar door de rust thuis en de rust die Jana heeft ging het perfect!

24 februari 2017

Spieringhs Simon Carla

5 Super kapster die altijd met je meedenkt!! Zeer tevreden over....

15 februari 2017

Marian Hendrikx

5 We zijn blij met je knip kunsten!

30 september 2017

Marianne Dedrog

5 Net een Bondpro behandeling gehad.. het geld wat je ervoor betaald is het zeker waard!! Dankjewel Jana voor de mooie kleur en het leuke kapsel wat je geföhnt hebt

11 juni 2016

Leanne Stoffels

5 Vroeger was ik altijd kapper para! Maar nu al jaren super tevreden en niet bang! Thanks to Jana

25 mei 2016

Rob Kuijpers

4 Ik vind het altijd top! Jana weet hoe ze moet knippen en het resultaat is sowieso naar tevredenheid.

13 april 2016

Marte Engelen

4,5 Super blij met mijn nieuw kapsel! Met dank aan scissors2you! #wob #thuiskapper #gezellige kapster!

12 april 2016

Fieny Moerskofski

5 Altijd TOP bij Jana!!

9 april 2016

Ivo Claessens

5 Altijd prima en een goede service!

23 februari 2015

Glenn Hermans

5 Op aanbeveling van een vriend heb ik eens een kijkje genomen op de site en de google+ page. Daarna een afspraak gemaakt en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden was met het resultaat. Ze is zeer professioneel en heel vriendelijk.Scissors2you komt nu al een tijdje mij de haren knippen/stylen en ben iedere keer tevreden met het resultaat.

10 juni 2013

Amalieki Girgolas

3 Scherpe prijzen - Service gericht - Creatief advies

21 mei 2013

Danielle Dols

5 Goede kwaliteit producten en dienst, maar wat ook belangrijk is: gezellig om Jana over de vloer te hebben! Jana denkt met je mee en maakt alle pluspunten van een thuiskapster hebben helemaal waar. Een aanrader :)

3 september 2012
Google+    Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube