Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Kapper Sittard, Geleen !

Dé mobiele kapper van Sittard - Geleen komt naar u toe! Thuis of op het werk en wanneer het u uitkomt.

Sinds 2010 is Scissors2you als thuiskapster begonnen in Sittard-Geleen. Na jarenlang als kapper in een kapsalon gewerkt te hebben besloot Jana een 'eigen weg' in te slaan als thuiskapster en werd Scissors2you opgericht. Scissors2you is actief in de hele westelijke mijnstreek. De thuiskapster komt naar u toe als u wonend bent in de omgeving Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Beek, Stein. In onderling overleg bezoekt dé mobiele kapper ook buiten de regio.

Scissors2you is uw persoonlijke kapster waarbij u kunt vertrouwen op een persoonlijk advies met ondersteuning van uitsluitend het merkproduct Goldwell.

Kijk gerust eens naar het prijzenoverzicht en de contactmogelijkheid (waar u tevens een afspraak kunt maken).

Lees meer

 

Producten !

Kapper Scissors2you kiest bewust voor één productmerk voor de complete verzorging en behandeling van haren.

Dit productmerk is Goldwell. Uit persoonlijke ervaring als kapper blijkt dat deze producten een positief effect hebben op haren. Haren lijden minder en worden tevens goed verzorgd, de producten van Goldwell zijn lang niet zo aggresief en de producten werken in de meeste gevallen zelfs als voedzaam voor het haar. Dit is ook wel nodig bij behandelingen als haren verven, knippen, stylen, permanenten of spoelen. Bekijk alle producten in een overzicht.

Een bewuste keuze voor een goede kwaliteit behandelingen voor iedere klant staat voorop.

Lees meer

 

Specialisatie tot kapper !

Om klanten goede behandelingen aan te bieden als kapper in Sittard - Geleen en omgeving heeft Jana als kapper onder de naam Scissors2you een gedegen basis.

Sinds de basisschool wist Jana het al; het beroep van kapper alsmede het kappersvak wekte haar interesse. Wonend in Sittard - Geleen begon haar carrière als kapper in 2002. Na de middelbare school afgerond te hebben is Jana direct gestart met de Gilde Kapper Opleiding. Sittard - Geleen werd tijdelijk ingeruild voor Roermond, waar de opleiding van kapper gevestigd is.

Naast deze opleiding heeft Jana zich als professioneel kapper ontwikkeld door middel van cursussen en workshops. Denk bij cursussen aan verkooptechniek en modelleren. Hieruit is veel theoretische kennis opgedaan. De workshops van gerenomeerde kapper merken zoals bijvoorbeeld Goldwell en Eugene Perma hebben bijgedragen aan een degelijke praktijkervaring. Het bezoeken van kappersbeurzen, waaronder bijvoorbeeld Hairstyle, is nog altijd een grote bron van kennis en ideeën voor Jana als kapper. Zeker als je als kapper klanten op het beste niveau de haren wilt knippen, zijn deze beurzen van ondenkbare waarde.

Na de kapper opleiding is Jana een geruime tijd werkzaam geweest in het kappersvak. Na in tal van kapsalons in Limburg gewerkt te hebben als kapper, heeft Jana de keuze gemaakt om te starten als mobiele kapper voor de omgeving Sittard - Geleen. De mobiele thuiskapper Scissors2you werd geboren.

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube