Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Hairstyling en beauty !

Twee begrippen die hand aan hand samengaan. Wie zich goed verzorgd en dus goed uitziet straalt dit ook uit. Een beetje extra aandacht besteden aan uw haar doet wonderen.

Scissors2you biedt vele soorten behandelingen aan. De meest voorkomende zijn wel haren knippen of haren verven. Wat ook mogelijk is, is een uitgebreide behandeling die voedzaam en positief werkt op uw haren. Naast alleen de haren in model brengen wordt extra gelet op de manier van behandelen, de staat waaarin het haar verkeerd en wellicht de behoefte van het haar. Bijvoorbeeld als uw droog haar heeft kan hairstyliste Jana zorgen dat uw haar weer dynamisch en vol wordt.

Scissors2you kan u niet vaak genoeg attenderen op het feit dat de toestand van uw haar bijdraagt aan uitstraling en gevoel van uw persoon. Voor iedere uitzondering op gezond en perfect haar is een oplossing.

Bij alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van Goldwell haarproducten. Alleen daarom kan Jana dit als hairstyliste garanderen. Neem eens contact op voor de mogelijkheden!

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube