Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Dit wil je! Haartrend de WOB!

1 min. te lezen

Terug

Er is zich een nieuwe haartrend aan het ontwikkelen: "De WOB". De LOB, Long Bob, is vorig jaar één van de meest gewilde kapsels geweest. Dit jaar gaat de WOB, Wavy Bob, het helemaal worden. Hij is in 2 variaties te knippen; de lange variant, LOB, maar ook de korte WOB is veel te zien.

Dit zijn de voordelen samengevat:

  • Geen "kappershanden" voor modelleren
  • Perfect voor elk seizoen
  • Makkelijk en modern kapsel

Hij is duidelijk favoriet op de rode loper, o.a. Beyoncé is ermee gespot, maar ook buiten de rode loper zie je hem steeds vaker. Het beste van dit kapsel is dat (bijna) iedereen dit kapsel staat. Daarnaast is hij heel makkelijk te stylen en hoef je geen "kappershanden" te hebben om hem in model te krijgen. Perfect voor ieder seizoen als je het mij vraagt.

Nu komt natuurlijk de vraag hoe krijg je zo een perfect WOB-kapsel? Allereerst een afspraak bij mij maken, zodat ik je die lange bob erin kan knippen, bij die bob is het heel belangrijk dat er volume in komt en dat krijg je het beste door veel lagen te knippen. Daarnaast zorgt de kleur ook voor een mooi effect bij de WOB, met meerdere kleuren komt de WOB veel beter tot zijn recht.

Als je nou niet gezegend bent met golvend of krullend haar is een krultang een ideale uitkomst. De Goldwell Sleek Perfection zorgt ervoor dat je haren niet verbranden onder het krullen en je een mooie glans over de haren heen krijgt. Het is ook niet de bedoeling dat je je hele haren gaat krullen, het is tenslotte een makkelijk kapsel, dat iedereen kan maken.

Ben jij al enthousiast ervan geworden?

Bel me voor een afspraak!

Publicatiedatum 08/04/2016
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube