Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Goldwell Elixir; Nieuw en krachtig haarproduct van Goldwell

minder dan 1 min..

Terug

Met dit nieuwe product wordt het beste van twee oliën samengesmolten tot de Goldwell Elixir. Exclusief hierin zijn de arganolie en tamanuolie. Deze twee oliën werden al gebruikt als verzorging van zowel haar als huis. Laat uw verwennen met de Goldwell Elixir. Vanaf nu ook aangeboden door thuiskapper scissors2you.

Het mooie aan het product is dat het veel vernieuwende eigenschappen heeft en goed toepasbaar is op elk haartype. Het is direct aan te brengen op haar dat net gedroogd is door een handdoek na bijvoorbeeld een douche. Je moet het zelf ervaren, maar de uitzonderlijke glans en zachtheid die het haar krijgt is ongekend en uniek aan dit haarproduct. De zachtheid komt ook de kambaarheid ten goede. Goldwell Elixir is het best aangebracht voor het behandelen van het haar, het biedt namelijk bescherming tegen bijvoorbeeld föhnen of borstelen. Breng je het na het behandelen aan dan zorgt het voor die uitzonderlijke glans in het haar. Door de arganolie die rijk aan vitamine E is, wordt het haar tevens enorm gevoed.

Goldwell Elixir wordt direct opgenomen door het haar en voelt erg licht aan (in tegenstelling tot bijvoorbeeld sommige hairsprays). De dosering voor een optimaal resultaat is minimaal, waardoor het gebruik van een fles duurzaam is.

De Goldwell Elixir is vanaf vandaag verkrijgbaar bij thuiskapper scissors2you. Voor de klanten; vraag er eens naar tijdens de behandelingen.

Publicatiedatum 13/11/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube