Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Goldwell Fullrebel Fluid Paste; nieuw en innovatief!

minder dan 1 min..

Terug

Goldwell brengt de Fullrebel Fluid Paste op de markt en staat als product aan het begin van een nieuwe stylingscategorie. Het mooie van de Fullrebel is dat het de lichtheid van een vloeibaar product combineert met de stevigheid van een pasta. Je zult bij gebruik merken dat het haar steviger wordt maar niet zwaarder. Dit komt omdat de Fullrebel qua structuur heel zacht en droog is. Hierdoor is het product te gebruiken voor ieder haartype.

De Fullrebel Fluid Paste is de nieuwste toevoeging aan de Goldwell StyleSign Texture haarproducten. Deze haarproducten staan bekend om de ongelimiteerde textuur en styling voor elk haartype.

Het mooie van de Fullrebel is dat het de meest krachtige en gecompliceerde kapsels mogelijk maakt. In het gebruik is er nog een voordeel; de dispenser. Dit is een nieuw vormgegeven dispenser voor nauwkeurig en hygiënisch gebruik. Grote tot kleine hoeveelheden zijn eenvoudig te doseren voor elk gewenst kapsel.

Verschil in aanbrengen!
Een visuele voorstelling van het verschil in aanbrengen. Links een normaal haarproduct en rechts de Fullrebel.

Elk haarproduct dat binnen de Goldwell StyleSign Texture valt bevat de FlexShine Protect- technologie. Kort samengevat zorgt deze technologie voor uitstekende styling kwaliteit en voor lang houdbare, flexibele versteviging die mogelijk maakt dat elke creatie kan worden vertaald naar een kapsel. Als laatste zorgt de FlexShine Protect- technologie voor een volledige kleurbescherming en protectie tegen hitte tot 200 graden.

Door: Rob Kuijpers

Publicatiedatum 07/10/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube