Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Goldwell Kerasilk uitbreiding bij Scissors2you

« Terug naar archief   Publicatiedatum: dinsdag 17 juli 2012

Goldwell Kerasilk uitbreiding bij Scissors2you

Thuiskapper Scissors2you streeft ernaar altijd het hoogste niveau in kwaliteit van alle haarbehandelingen te bieden. Naast de recente toevoeging van de Goldwell Leave-In serums worden alle haarbehandelingen waar nodig uitgebreid met de Goldwell Kerasilk haarproducten.

Het is niet per definitie te zeggen dat als je een haarbehandeling krijgt van thuiskapper scissors2you dat ook de Goldwell Kerasilk haarproducten worden gebruikt. Deze productlijn is namelijk bedoeld om probleemhaar te herstellen. Haar dat niet droog, kapot of beschadigd is, hoeft ook niet te worden hersteld uiteraard.

Waarvoor de Goldwell Keraslik haarproducten kunnen worden ingezet en wat ze voor een toegevoegde waarde hebben voor droog, kapot of beschadigd haar lees je hier.

Mocht je meer informatie willen over de haarbehandelingen die thuiskapper scissors2you aanbiedt of de Goldwell Kerasilk haarproducten, neem gerust eens contact op of vraag het bij jouw volgende afspraak.

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube