Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Goldwell Kerasilk uitbreiding bij Scissors2you

minder dan 1 min..

Terug

Thuiskapper Scissors2you streeft ernaar altijd het hoogste niveau in kwaliteit van alle haarbehandelingen te bieden. Naast de recente toevoeging van de Goldwell Leave-In serums worden alle haarbehandelingen waar nodig uitgebreid met de Goldwell Kerasilk haarproducten.

Het is niet per definitie te zeggen dat als je een haarbehandeling krijgt van thuiskapper scissors2you dat ook de Goldwell Kerasilk haarproducten worden gebruikt. Deze productlijn is namelijk bedoeld om probleemhaar te herstellen. Haar dat niet droog, kapot of beschadigd is, hoeft ook niet te worden hersteld uiteraard.

Waarvoor de Goldwell Keraslik haarproducten kunnen worden ingezet en wat ze voor een toegevoegde waarde hebben voor droog, kapot of beschadigd haar lees je hier.

Mocht je meer informatie willen over de haarbehandelingen die thuiskapper scissors2you aanbiedt of de Goldwell Kerasilk haarproducten, neem gerust eens contact op of vraag het bij jouw volgende afspraak.

Publicatiedatum 17/07/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube