Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Haartrend man 2013

1 min. te lezen

Terug

We zitten nog midden in de zomer, maar de haartrends blijven zich door ontwikkelen. Thuiskapper Scissors2you blijft kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van kapsels om zo haar klanten altijd de laatste informatie te bieden en te kunnen inspireren op het gebied van kapsels.

De haartrends voor de man ontwikkelen zich veel minder snel dan die van de vrouw. De invloeden van de kapsels zijn duidelijk te herleiden naar de jaren 50. De invloeden hebben een erg sterk retrogevoel.

De haartrend die Thuiskapper Scissors2you het meeste aanspreekt en die hier verder wordt belicht is het hele korte kapsel dat het meeste raakvlak vindt bij de kapsels van bijvoorbeeld mannen die in de marine of het leger dienen. Uiteraard wordt dit kapsel aangevuld met een style element en is het niet compleet overgenomen. Het verschil en dus het style element zit hem in de afwerking aan van de voorkant van het kapsel. Hier vind je een subtiele, speelse, golfachtige afwerking om de strakke, korte uitstraling van het kapsel te doorbreken.

Het is aan de persoon die het kapsel draagt zelf wat er gebeurd met het langer gedeelte aan de voorkant. Style het naar de zijkant, leg het haar naar voren of laat het zelfs wat langer. Bespreek dit met de kapper tijdens de haarbehandeling.

Het korte kapsel is makkelijk in model te brengen en vereist niet veel alledaagse verzorging. Dit maakt het kapsel toegankelijk en eenvoudig draagbaar.

Hoe kun je zelf zorgen voor een dergelijk kapsel?

De trend op het gebied van haarproducten voor deze kapsels is de terugkeer van wax en gel. 'Ik verwacht een grote terugkeer van iconische producten als wax en gel. Met deze producten kun je heel goed een gecontroleerd wet look effect creëren.' Zo is te lezen in een interview met Marco Iafrate op adversus.nl dat de trends voor mannenkapsels 2013 beschrijft.

Publicatiedatum 07/07/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube