Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Haartrend vrouw 2013

« Terug naar archief   Publicatiedatum: woensdag 11 juli 2012

Haartrend vrouw 2013

Eerder berichtte thuiskapper scissors2you over een  haartrend van 2013 voor de man . Deze week is de vrouw aan de beurt; een haartrend gespot op de catwalk. De trend berust verrassend genoeg op eenvoud en herkenbaarheid. Geen nieuws innovatieve vormen en technieken, maar een soort heruitvinden van een veel gedragen en bekend kapsel.

Kort door de bocht; de paardenstaart. Het bekende en meest gedragen kapsel voor de vrouw is qua uiterlijk een beetje bijgeschaafd. De bedenker is Eugene Souleima. Hij liet zich inspireren door een gekloofde mineraalsteen. En in het bijzonder door de glinstering ervan. Dit lichteffect zie je terug in het kapsel door middel van een lijn gel in het haar aan de voorzijde en zijkant. 'Het creëren van een strak, glanzend oppervlak', zoals Eugene Souleima het zelf noemt. Dit lichteffect is linksonder afgebeeld in bovenstaande afbeelding.

Daarnaast zijn er nog andere variaties op de paardenstaart te zien op de catwalk. Met name de vlechtachtige creatie springt hierbij in het oog. Hierboven afgebeeld aan de rechterzijde. Het idee in het voorbeeld is leuk; probeer je eigen elastiek te verstoppen. In deze variatie is een stuk haar van de onderkant om de elastiek gedraaid. Het doet erg denken aan maart van dit jaar; je zag een weelde aan variaties op de paardenstaart op de catwalk verschijnen. De conclusie was al snel getrokken; paardenstaarten zijn de nieuwe vlechten.

Fantaseer eindeloos en maak je eigen creatie of laat thuiskapper scissors2you je helpen met inspireren. Neem eens vrijblijvend contact op.

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube