Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Nieuw bij Scissors2you; Goldwell DualSenses Blondes & Highlights

minder dan 1 min..

Terug

Goldwell is bezig met haar productenlijnen uit te breiden en zo in te richten dat elke productlijn een ander haartype kan behandelen en verzorgen. De nieuwe DualSenses Blondes & Highlights productlijn bestaat uit 4 haarproducten die voor blond haar zijn ontwikkeld. Thuiskapper Scissors2you neemt deze haarproducten ook op in haar assortiment.

Hieronder zijn de 4 haarproducten opgesomd. Klik op de link voor meer informatie.

60sec treatment
Genereert het haar tot 100% in 60 seconden. Daarnaast geeft het nieuwe glans. De treatment heeft een BlondeChromaComplex met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Anti Brassiness Conditioner
De conditioner neutraliseert direct ongewenst geeleffect, ontwart het haar en bevat BlondeChromaComplex met mirabellenlipiden-olie.

Anti Brassiness Shampoo
De shampoo reduceert kleurverlies tot een minimum, het neutraliseert ongewenste geeleffect en bevat de FadeStopFormula met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Serum Spray
De spray verlengt het resultaat van het Color Lock Serum, het intensiveert de glans en bevat het BlondeChromaComplex met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Als je meer informatie over deze haarproducten of haarbehandelingen wilt of als je een afspraak wilt maken dan kun je altijd contact opnemen.

Publicatiedatum 22/10/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube