Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703

Nieuw bij Scissors2you; Goldwell DualSenses Blondes & Highlights

« Terug naar archief   Publicatiedatum: maandag 22 oktober 2012

Nieuw bij Scissors2you; Goldwell DualSenses Blondes & Highlights

Goldwell is bezig met haar productenlijnen uit te breiden en zo in te richten dat elke productlijn een ander haartype kan behandelen en verzorgen. De nieuwe DualSenses Blondes & Highlights productlijn bestaat uit 4 haarproducten die voor blond haar zijn ontwikkeld. Thuiskapper Scissors2you neemt deze haarproducten ook op in haar assortiment.

Hieronder zijn de 4 haarproducten opgesomd. Klik op de link voor meer informatie.

60sec treatment
Genereert het haar tot 100% in 60 seconden. Daarnaast geeft het nieuwe glans. De treatment heeft een BlondeChromaComplex met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Anti Brassiness Conditioner
De conditioner neutraliseert direct ongewenst geeleffect, ontwart het haar en bevat BlondeChromaComplex met mirabellenlipiden-olie.

Anti Brassiness Shampoo
De shampoo reduceert kleurverlies tot een minimum, het neutraliseert ongewenste geeleffect en bevat de FadeStopFormula met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Serum Spray
De spray verlengt het resultaat van het Color Lock Serum, het intensiveert de glans en bevat het BlondeChromaComplex met reparerende mirabellenlipiden-olie.

Als je meer informatie over deze haarproducten of haarbehandelingen wilt of als je een afspraak wilt maken dan kun je altijd contact opnemen.

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube