Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Winnaars Goldwell Travel Set bekend

minder dan 1 min..

Terug

De zomeractie van scissors2you is sinds 31 juli 2012 afgelopen. Er hebben een hoop mensen meegedaan en op 'vind ik leuk' geklikt. Er is een nieuwe sociale kring opgebouwd, waarvoor dank. Dit helpt thuiskapper scissors2you om met het laatste nieuws en aanbiedingen beter en sneller de juiste doelgroep te bereiken.

Dit klikken op 'vind ik leuk' hebben jullie natuurlijk niet voor niks gedaan, want er is drie keer een Goldwell Travel Set te winnen. De afspraak was dat iedereen automatisch meedeed, dus ook de personen die thuiskapper scissors2you al leuk vonden. Om alle spanning weg te halen, staan hieronder de personen die een Goldwell Travel Set hebben gewonnen.

 

Amy van den Berg

Sandra van Mulken

Silvana Witte

 

Gefeliciteerd! Om de Goldwell Travel Set te ontvangen kun je wachten totdat thuiskapper scissors2you langskomt voor de volgende haarbehandeling of als je geen klant bent dan kun je jouw adresgegevens achterlaten via het contactformulier o.v.v. zomeractie winnaar. De prijs wordt opgestuurd.

Publicatiedatum 08/08/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube