Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Zomerse invloed op haar en Goldwell Sun Reflects

2 min. te lezen

Terug

Hebben we dan toch zomer? Over haarproducten schrijven die de haren verzorgen op de dagen met veel zonuren terwijl het regent is een beetje raar. Vandaar nu dit nieuwsbericht met informatie over de verzorging van het haar in de zomer.

De meeste mensen houden er geen rekening mee maar de zomer en dan vooral de zon heeft een grote onderschatte impact op je haren. Speciale haarproducten van Goldwell zijn ontworpen om het haar wat extra steun en voeding te geven, de Goldwell Dualsenses Sun Reflects haarproducten.

Hieronder zijn twee praktijkvoorbeelden opgenomen die uitleggen waar je op moet letten en hoe de Goldwell Dualsenses Sun Reflects haarproducten helpen.

Gezellig naar het strand

Niks leuker om met dit weer erop uit te trekken naar de zee en het strand. De zonaanbidders zitten uren in de zon en dat is voor het haar een test. Als je haar veel in de felle zon is dan gaat je haar uitdrogen en zelfs licht verkleuren. Zorg dat je niet continu in de felle zon gaat zitten, maar wissel af. Als je dit niet wilt probeer in de namiddag zon te gaan zitten, dan zijn de zonnestralen namelijk minder intens.

Naast de felle zon is het zoutwater ook niet echt bevorderlijk voor je haren. Het zeezout droogt het haar snel en hevig uit.

Oplossing: Spray je haren voordat je naar het strand gaat in met Sun Reflects LeaveIn Protection Spray. Het maakt een blijvende protectie laag aan waardoor de UV-straling minder heftig aankomt en waardoor het uitdrogen sterk wordt verminderd. Houd het tussentijds bij!

Met z'n allen naar het zwembad

Veel mensen houden niet van het strand om het zand. Het zwembad is een ideaal alternatief, maar ook hier is met name het water niet bevorderlijk. Iedereen weet uit eigen ervaring dat er nogal wat chloor in het water kan zitten van een zwembad. het effect van chloor is dat het je haar heel erg droog en poreus maakt. Met name blond of geverfd haar is extreem gevoelig voor chloor. Het chloor kan zelfs een groene gloed geven aan je haar.

Oplossing: Draag waar het kan bescherming in de vorm van een badmuts. Zorg daarnaast dat je je haren na afloop goed wast zodat alle chloor uit je haar is. Gebruik hiervoor de Sun Reflects Shampoo.

In alle gevallen

Houd in gedachte dat het haar pas gaat herstellen als je langer uit de zon bent. Naast de genoemde haarproducten is het aan te raden het haar te behandelen met de Sun Reflects 60sec treatment. Dit smeer je makkelijk in je haren en verzorgt en hydrateert intensief.

Thuiskapper Scissors2you wenst iedereen een fijne zomer!

Door: Rob Kuijpers

Publicatiedatum 24/07/2012
Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube