Thuiskapper Limburg !
Bel     06 2 703 5 703 06 2 703 5 703
Klanten geven Scissors2you   Beoordelingen 4,7 / 5
   op basis van 12 recensies

Voordelen van een thuiskapper !

Een thuiskapper is gewoon handig. Haren knippen kost zo het minimale aan tijd en is daarnaast ook nog eens goedkoper. Alle voordelen staan hieronder opgesomd.

  • Haren knippen kost het minimale aan tijd!
  • Een thuiskapper is goedkoper!
  • Alles op locatie!
  • Eén aanspreekpunt!
  • Hoge kwaliteit Goldwell haarproducten
  • Geen parkeerplaats zoeken!

Haren knippen kost het minimale aan tijd!

Je maakt een afspraak wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om simpelweg je haren te laten knippen of om een complete hairstyling. Je hoeft niet eens de deur uit. Je haren worden thuis behandeld of op jouw werk. Na afloop vervolg je je bezigheden weer.

Een thuiskapper is goedkoper!

Vaak wordt gedacht dat een thuiskapper duur is, dit is een misvatting. Een thuiskapper heeft veel minder vaste lasten en aanschafkosten. Hierdoor liggen de prijzen voor de haarbehandelingen een stuk lager. Een eenvoudige knipbeurt voor de man kost in een kapsalon al snel € 20,-. Bekijk de prijzen van scissors2you.

Alles op locatie!

De naam zegt het al; een thuiskapper knipt niet in een kapsalon maar op locatie. Waar dat is kan in overleg bepaald worden. Meestal is het bij jou thuis of op jouw werk. Echter waar veel mensen niet bij stilstaan is dat thuiskapper Scissors2you ook op locatie kan behandelen op bijvoorbeeld jouw trouwdag. Deze dag brengt al genoeg zorgen met zich mee, dus laat de thuiskapper naar jouw trouwlocatie komen. Naast een prachtig bruidskapsel voor de bruid kunnen ook andere gasten geknipt worden om er zo tiptop uit te zien op deze speciale dag.

Eén aanspreekpunt!

Bij thuiskapper Scissors2you wordt gezorgd dat altijd dezelfde persoon jouw haren komt knippen. Dit is fijn, want dan weet de thuiskapper altijd precies wat jij wilt. Dit resulteert automatisch in tevreden klanten. Mocht er toch een klacht zijn over een haarbehandeling dan kun je meteen de juiste thuiskapper hierop aanspreken.

Hoge kwaliteit Goldwell haarproducten

Dit is niet een algemeen voordeel van een thuiskapper, maar specifiek één voor thuiskapper Scissors2you. Door het werken met het productmerk Goldwell kan thuiskapper Scissors2you de hoogste kwaliteit in haarbehandelingen bieden. Naast het gebruik van deze haarproducten tijdens de haarbehandelingen, kunnen deze haarproducten ook voor thuisgebruik worden aangeschaft.

Geen parkeerplaats zoeken!

Je kunt eenvoudig thuis of op jouw werk blijven en wachten tot thuiskapper Scissors2you aankomt. Je hoeft zelf niets te ondernemen om naar de kapsalon te gaan en een parkeerplaats te zoeken.

 

Word fan van Thuiskapper Scissors2you op facebook!    Volg thuiskapper Scissors2you op twitter!    Bekijk video's van thuiskapper Scissors2you op youtube